Sportbad in voorjaarsvakantie overdag gesloten, vanaf maandag 18 februari tot en met

vrijdag, 22 februari, 2019 - 17:00

In de voorjaarsvakantie - vanaf maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari - is het sportbad tussen van 07.00 uur tot 17.00 uur gesloten. 

Sportbad Leeghwaterbad krijgt vaste tribune

In de voorjaarsvakantie begint de realisatie van een vaste tribune bij het sportbad van het zwembad in Purmerend. Voor afzwemmen en de wedstrijden van WZ&PC is er dan niet steeds de noodzaak de mobiele tribune neer te zetten. Bovendien gaat de vaste tribune ook dienen als broodnodige opslagplaats. De realisatie van de vaste tribune betekent dat het sportbad in de voorjaarsvakantie doordeweeks overdag is gesloten. 

In de voorjaarsvakantie begint de aannemer met het grote materiaal in de ruimte van het sportbad brengen en met de plaatsing van het geraamte van de tribune. Vanwege de omvangrijke werkzaamheden is het sportbad daarom in de voorjaarsvakantie vanaf maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari tussen 07.00 uur en 17.00 uur niet beschikbaar. Na de voorjaarsvakantie zijn er doordeweeks afrondende werkzaamheden. De tribune komt aan de zijde van de gevel van de hoofdingang van het Leeghwaterbad.