Leeghwaterbad

Zwemmen? Spelen in en met water? Bewegen voor conditie?
Gewoon luieren aan en in het water?
Het kan in Purmerend in het moderne, centraal in de stad gelegen zwembad. In de zomerperiode is de speelweide open. 

GRATIS STALLINGSRUIMTE voor fietsen
GRATIS PARKEERRUIMTE voor auto's 
Leeghwaterpark 1 (1445 RA)  in Purmerend (Noord-Holland)
telefoon (0299) 418 100

‘State of the art!’
Met trots presenteren wij u het Spurd-Leeghwaterbad! U vindt hierin een unieke locatie voor uw personeelsfeest, (sport)evenement, modeshow of zelfs (onderwater) filmopnames. Er zijn foto- en filmopnames gemaakt voor Holland Next Top Model, RTL Consult, Wedden Dat, Van A naar Beter, Panorama en James Magazine. Laat u verrassen door de ruimte en de architectuur van deze bijzondere accommodatie, prachtig gelegen in een parkachtige omgeving!
Het moderne Spurd-Leeghwaterbad huisvest vier baden onder één dak en buiten nog een grote zonneweide met uitzwem- en peuterbad. Met een afmeting van 114 bij 44 meter en een hoogte van 11 meter een uniek zwembad dat qua oppervlakte tot de top 10 van Nederland behoort.

Architectuur
Het Spurd-Leeghwaterbad is een ‘state of the art’ zwembad en onderscheidt zich op tal van facetten van de doorsnee zwemhal. Loop eromheen en u merkt het: er zit voor- noch achterkant aan het gebouw. Glas is alom aanwezig. Wie in het bad zwemt, krijgt het gevoel in het park zelf te zwemmen. Deze beleving wordt bereikt door de transparantie van het gebouw. Grote delen van de gevels zijn uitgevoerd in glas. Opvallend zijn de plafondhoogte in de entreehal en het recreatiebad.

Panoramawand
Werkelijk bijzonder is de vijftien meter lange glaswand in de zijkant van het sportbad waardoor iedereen in het bad te volgen is. Vanuit de ruime
entreehal geeft dit een spectaculair beeld. De panoramawand is vijftien meter lang, 1,5 meter hoog en tien centimeter dik. Onderwater filmopnames kunnen worden gemaakt zonder gebruik van onderwatercamera’s.


beschikbaar in de hal en op het buitenterras van het Spurd-Leeghwaterbad! 

 
Spurd-Leeghwaterbad accepteert VVV cadeaubonnen!