SWIMPRIDE groot succes

Publicatiedatum: 4 mei 2022

Een maand lang stonden veel van onze activiteiten in het teken van de Regenboogmaand. Coming Out Day, het Regenboogvoetbaltoernooi en in het bijzonder de SWIMPRIDE. De avond was een unieke gebeurtenis. Er was saamhorigheid, een gevoel van veiligheid maar vooral heel veel plezier!

Oktober is de regenboogmaand in de Gemeente Purmerend en daarom organiseerden wij op zaterdag 23 oktober 2021 een SWIMPRIDE. Deze avond stond volledig in het teken van samenzijn en ontmoeting. Een veilig zwemklimaat is, helaas, niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan het vergroten van acceptatie van LHBTIQ+’ers in de sport. Daarom zetten we ons deze avond extra in voor LHBTIQ+’ers, hun naasten en iedereen die zin had in een gezellige avond. De avond was gevuld met uitdagende, sportieve en leuke workouts als: FloatFit, Paaldansen, FloatFit Yoga (Balance), AquaKickboksen en natuurlijk heerlijke muziek!

Uiteraard kon er ook gewoon lekker gedobberd worden op roze opblaasflamingo’s, genietend van het feestje om je heen!

Check de aftermovie

De Regenboogmaand mag dan wel voorbij zijn, maar een veilig sportklimaat voor iedereen blijft het hele jaar belangrijk! Check daarom ons aanbod via de knop hieronder.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd