Recreatief Zwemmen op Zaterdag; € 4,50!

Publicatiedatum: 31 oktober 2022

Met ingang van november wijzigen wij tot het einde van het jaar het tarief voor recreatief zwemmen op de zaterdagen van € 6.- euro naar  €4.50 (met meerbadenkaart 3.37 euro p/k).  Recreatiebad, Doelgroepenbad en Instructiebad zijn open van 13.00 tot 16.00 uur. Het reserveren van tickets is mogelijk via onze webkassa maar u kunt ook altijd tickets aanschaffen in de entreehal via onze verkoopzuil (pinbetaling).

 

Op zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur zijn zowel het Recreatiebad, Doelgroepenbad en Instructiebad geopend. Ook hebben we op zaterdagmiddag een oefenbaan beschikbaar in het Doelgroepenbad. Kinderen die bij ons op zwemles zitten mogen in de maanden november en december gratis recreatief zwemmen! De kinderen moeten dan wel worden begeleid door een volwassene (in het bezit van een regulier ticket).

Het reserveren van tickets in onze webkassa is ook voor recreatief zwemmen het meest eenvoudig! U hoeft dan niet in de rij te staan en kunt direct doorlopen naar onze kleedkamers. Voor recreatief zwemmen is het reserveren van tickets in de webkassa echter niet verplicht. U kunt ook altijd tickets voor recreatief zwemmen aanschaffen via onze verkoopzuil in de entreehal (uitsluitend per pinbetaling)!

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd