Zwemles A-diploma

 

Uniek aan de zwemlessen in het Leeghwaterbad is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het inplannen van de zwemlessen. U kiest dus zelf per week op welke dagen en tijden u lessen wil inplannen. U bepaalt ook zelf hoeveel lessen u aanschaft en reserveert. Het aanschaffen en inplannen van zwemlessen is mogelijk via een webkassa die u benadert via een online-portaal. 

                            

LESMOMENTEN :
U kunt uw kind altijd aanmelden voor zwemles voor het diploma-A. De oproep voor de eerste zwemles gebeurt na het bereiken van de vierjarige leeftijd. De wachttijd voor de meeste lesmomenten is momenteel door corona opgelopen tot ongeveer 12 maanden.  Wanneer u bent opgeroepen voor de eerste zwemles bepaalt u zelf per week op welke dag en tijd u lessen wil inplannen.  Wij bieden met uitzondering van zondag elke dag zwemlessen aan na schooltijd.

AANMELDINGSFORMULIER 

Tarieven:
Op het moment dat u of uw zoon/dochter opgeroepen wordt voor zijn/haar eerste zwemles zijn de eenmalige kosten voor het A-diploma € 50.-. Hiervoor krijgt u het volgende: toegang tot het leerlingvolgsysteem (IZM) waarmee u de zwemlessen kunt aankopen plus indelen en vorderingen/zwemvaardigheid  kunt volgen.  Bovendien ontvangt u bij de start van de zwemlessen voor het A-diploma een welkomstpakket en bij de uitreiking van het zwemdiploma een cadeau. De kosten voor het proef- en afzwemmen zijn inbegrepen.
 

Welkomst- en Starterspakketten: 

 

Welkomst-Pakket A-diploma 

50.00 

Starters-Pakket B- of C diploma 

25.00 

 

 

Zwemles: 

 

Reguliere zwemlessen ABC 

09.25 

Pinguïnlessen 

18.50 

 

 

ZwemlesPakketten: 

 

Zwemles B-Pakket met diplomagarantie 

136.00 

Zwemles C-Pakket met diplomagarantie 

136.00 

Zwemles B én C-Pakket met diplomagarantie 

215.00 

Zwemles B-Pakket Pinguïnlessen met diplomagarantie 

275.00 

Zwemles C-Pakket Pinguïnlessen met diplomagarantie 

275.00 

Zwemles B én C-Pakket Pinguïnlessen met diplomagarantie 

375.00 

Turbozwemmen A-Cursus met diplomagarantie 

725.00 

 

 

Privézwemles: 

 

Privézwemles 

27.50 

Privézwemles 2 kinderen, één lesgever 

22.00 

 

 

Overig: 

 

Diplomategel Drupsy 

09.95 

GEMEENTELIJKE SUBSIDIE KOSTEN ZWEMLES 
Een gemeentelijke regeling (voorwaarden, aanmeldingsformulier) maakt voor kinderen vanaf vijf jaar uit gezinnen met een laag inkomen in Purmerend gratis zwemles mogelijk. Het gaat om gratis zwemles voor het diploma-A in het Leeghwaterbad, buiten schooltijd.

Diploma-eisen diploma A: 
Voor het eerste diploma leren de kinderen vier zwemslagen vanaf het begin: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. De borstcrawl en de rugcrawl zijn kennismakingsslagen en worden als onderdeel van het B- en voor het C-diploma wat moeilijker. Behalve aan de zwemslagen zijn er ook allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en op de kant en naar de bodem gaan.