AquaDisco!

De derde vrijdag van de maand is er AquaDisco! Wij toveren ons grote recreatiebad om tot een disco waar elk kind tot 12 jaar oud zich uitleeft. Onze collega’s maken elke AquaDisco! een (kinder-)feest voor alle bezoekers aan de hand van het thema. De dj zorgt voor heerlijke muziek terwijl ouders en kinderen genieten van de ontspannen en relaxte sfeer.

De AquaDisco! is dé plek waar kinderen tot 12 jaar oud los kunnen gaan! Heerlijke muziek, warm water en kraanwater! Kinderen onder de 8 én kinderen die nog niet beschikken over een zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! worden vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding.

Wanneer is er AquaDisco?

Elke AquaDisco heeft zijn eigen thema! Aan de hand van het thema zorgen wij dat het recreatiebad met de grote glijbaan en de stroomversnelling wordt omgetoverd tot een plek waar elk kind de hele avond wil blijven zwemmen!

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd