Recreatief zwemmen / Gezinsplons

Kom gezellig een keertje recreatief zwemmen in ons unieke zwembad dat qua oppervlakte tot de top 10 van Nederland behoort. We hebben vier baden onder één dak en buiten nog een zeer grote speelweide met een uitzwem- en peuterbad. Wil jij gezellig bij ons recreatief komen zwemmen? Koop dan nu je kaartjes in onze webkassa!

Het recreatiebad is van maandag tot en met zondag geopend. Elke werkdag kunt u ook ’s avonds bij ons terecht om recreatief te zwemmen.

Elke zondag is er tussen 09.00 uur en 12.00 uur de Gezinsplons voor jonge watervrienden en hun (groot)ouders met onder meer hippe kindermuziek, uitdagend speelmateriaal en KidsFun. U kunt overigens in het Leeghwaterbad blijven tot 16.00 uur!

Bekijk de agenda hieronder voor een overzicht van de beschikbare tijdvakken om recreatief te komen zwemmen!

Openingstijden Recreatief Zwemmen en Gezinsplons

 

Gezinsplons

De zondagochtend is gereserveerd voor al onze grote, kleine watervrienden. (Groot)ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom! Hippe kindermuziek, uitdagend speelmateriaal, lesjes kidsfun, kortom waterplezier! Ook is er tussen 09.00-10.00 uur een oefenbaantje in het instructiebad waar u met uw zoon/dochter een uurtje kunt oefenen zonder bandjes. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. U hoeft hiervoor niet te reserveren.

Oefenbaan ABC

Wil je extra oefenen voor de zwemlessen? Dat kan! Kom naar onze oefenbanen ABC. Check via de button waar, wanneer en hoe je extra kunt oefenen.

De baden

Wij beschikken over vier baden. Het recreatiebad, doelgroepenbad, instructiebad en sportbad. Daarnaast zijn er op beide verdiepingen kleedkamers en douches. Benieuwd hoe alles eruit ziet? Kom gezellig langs of neem eerst een kijkje op deze pagina via de onderstaande button.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd