Zwemlessen

Het is mogelijk om bij ons het zwem-ABC te voltooien. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor zwemlessen. Van de reguliere zwemles, tot de Pinguïnlessen in kleinere groepen en privélessen. Voor iedereen is er een passende zwemles.

Verschillende soorten zwemlessen

ABC-reguliere lessen

Zwemles in groepen van maximaal 12 kinderen. Kinderen kunnen starten met zwemlessen vanaf het moment dat zij 4 jaar oud worden.

Pinguïnlessen

De pinguïnlessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen. Door de kleinere groepen hebben onze docenten meer mogelijkheden om kinderen persoonlijke aandacht te geven.

Turbolessen

Uw kind heeft in een periode van 4 maanden drie keer per week 45 minuten zwemles in een groep van maximaal zes leerlingen.

Privélessen

De privélessen worden gegeven met één zweminstructeur en één leerling. Door de één-op-één-begeleiding heeft de docent de mogelijkheid om uw zoon/dochter veel persoonlijke aandacht te geven.

Zwemles voor junioren en volwassenen

Speciaal voor junioren - vanaf tien jaar - en volwassenen zijn er aparte zwemlesgroepen voor de opleiding voor de zwemdiploma's.

Startkosten, diplomategels en pakketten

Om het behalen van zwemdiploma onvergetelijk te maken kun je een tegel bestellen als aandenken. Hiernaast hebben we verschillende mogelijkheden voor zwemlespakketten.

Lessen boeken en vorderingen volgen

Het rooster voor de zwemlessen en lessen inplannen kan in de speciale online IZM-omgeving van het Spurd-Leeghwaterbad. U krijgt toegang tot deze omgeving zodra u de startkosten hebt voldaan. Via deze online omgeving houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw kind en koopt u zwemlessen. Gaat uw kind zwemlessen volgen? Meld u aan.

IZM

Kosten

U betaalt bij het inschrijven voor de wachtlijst €7,50 inschrijfkosten. Op het moment dat u of uw zoon/dochter geplaatst wordt voor het A, B of C-diploma, zijn de eenmalige kosten voor het A-diploma €55,- en voor B- of C-diploma €27,50. Hiermee krijgt u ook direct toegang tot het leerlingvolgsysteem (IZM) waarmee u de zwemlessen kunt aankopen en indelen, vorderingen en zwemvaardigheid van uw zoon/dochter kunt volgen. Ook de kosten voor het afzwemmen en het diploma zijn in deze kosten opgenomen. U betaalt voor het A-diploma per zwemles. Voor het diploma B en C kunt u alle diplomakosten inclusief startkosten afkopen voor een vast bedrag. Wanneer u de diplomakosten voor het diploma B of C afkoopt, mag uw kind onbeperkt lessen volgen totdat hij/zij mag afzwemmen.

Soort zwemles  Kosten
Zwemlessen regulier ABC (per les) € 10,95
Zwemlespakket B  € 162,00
Zwemlespakket C € 162,00
Zwemlespakket B&C € 255,00
Zwemles Pinguïn ABC (per les) € 21,95
Zwemlespakket Pinguïn B € 324,00
Zwemlespakket Pinguïn C € 324,00
Zwemlespakket Pinguïn B & C € 440,00
Privé zwemles 1 op 1 € 32,50
Privé zwemles 2 op 1 € 27,30
Turbozwemmen € 860,00

Extra oefenen?

Wil je extra oefenen voor de zwemlessen? Dat kan! Kom naar onze oefenbanen ABC. Check via de button waar, wanneer en hoe je extra kunt oefenen.

Zwemlesaanbieders die met goed gevolg getoetst zijn door de Nationale Raad Zwemveiligheid, ontvangen de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit is de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Alleen zwemlesaanbieders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Licentie mogen de Nationale Zwemdiploma’s, waaronder het Zwem-ABC uitgeven.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd