Zwemlessen

Het is mogelijk om bij ons het zwem-ABC te voltooien. Bekijk onderstaand de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van zwemlessen.

Bekijk de voortgang van uw kind, koop zwemlessen of meld je aan als uw kind zwemles gaat volgen. Klik op de button.

IZM

Verschillende soorten zwemlessen

ABC-reguliere lessen

Zwemles in groepen van maximaal 12 kinderen. Kinderen kunnen starten met zwemlessen vanaf het moment dat zij 4 jaar oud worden.

Pinguïnlessen

De pinguïnlessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen. Door de kleinere groepen hebben onze docenten meer mogelijkheden om kinderen persoonlijke aandacht te geven.

Turbolessen

Uw kind heeft in een periode van 4 maanden drie keer per week 45 minuten zwemles in een groep van maximaal zes leerlingen.

Privélessen

De privélessen worden gegeven met één zweminstructeur en één leerling. Door de één-op-één-begeleiding heeft de docent de mogelijkheid om uw zoon/dochter veel persoonlijke aandacht te geven.

Zwemles voor junioren en volwassenen

Speciaal voor junioren - vanaf tien jaar - en volwassenen zijn er aparte zwemlesgroepen voor de opleiding voor de zwemdiploma's.

Startkosten, diplomategels en pakketten

Om het behalen van zwemdiploma onvergetelijk te maken kun je een tegel bestellen als aandenken. Hiernaast hebben we verschillende mogelijkheden voor zwemlespakketten.

Kosten

Soort zwemles  Kosten
Zwemlessen regulier ABC (per les) € 9,95
Zwemlespakket B  € 147,00
Zwemlespakket C € 147,00
Zwemlespakket B&C € 231,00
Zwemles Pinguïn ABC (per les) € 19,90
Zwemlespakket Pinguïn B € 294,00
Zwemlespakket Pinguïn C € 294,00
Zwemlespakket Pinguïn B & C € 399,00
Privé zwemles 1 op 1 € 29,50
Privé zwemles 2 op 1 € 24,75
Turbozwemmen € 780,00
Gemeente doorberekening A-diploma € 780,00

Extra oefenen?

Wil je extra oefenen voor de zwemlessen? Dat kan! Kom naar onze oefenbanen ABC. Check via de button waar, wanneer en hoe je extra kunt oefenen.

Zwemlesaanbieders die met goed gevolg getoetst zijn door de Nationale Raad Zwemveiligheid, ontvangen de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit is de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Alleen zwemlesaanbieders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Licentie mogen de Nationale Zwemdiploma’s, waaronder het Zwem-ABC uitgeven.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd