Turbolessen

Turbolessen zijn dé manier om razendsnel het zwemdiploma A te behalen. Tijdens een cursus wordt er 3 keer per week zwemles gevolgd. Deze lessen duren 45 minuten en worden in vaste groepen gegeven. Deelname aan de Turbolessen is alleen mogelijk wanneer de deelnemer bij de start van de cursus minimaal 5 jaar oud is én slaagt voor het testmoment waarbij wij constateren of de deelnemer volledig watervrij is.

Testmoment

Deelname aan het TurboZwemlesprogramma kan alleen na deelname aan een (gratis) testmoment waarbij Spurd test of uw kind watervrij is. Tijdens deze test worden de volgende zaken getest.

Zelfstandig in het water springen, geheel onder water gaan en op de kant klimmen.

Ontspannen op de buik liggen waarbij het gezicht in het water is en de handen en voeten los van de bodem (ongeveer 5 seconden).

Ontspannen op de rug liggen met handen en voeten los van de bodem (ongeveer 5 seconden).

Begrijpen en opvolgen van de opdrachten met voldoende inzet en concentratie.

Indeling in de groepen vindt plaats op volgorde van aanmelding, waarbij wij het principe ‘vol is vol’ hanteren.

Het toegestaan verzuim is maximaal vier – niet aaneengesloten – lessen. Indien u meer lessen gemist heeft vervalt hierdoor de diplomagarantie.

Let op: in de vakantie gaan de turbolessen niet door. Op officiële feestdagen worden alternatieve lessen ingepland.

Wanneer uw kind niet binnen vier maanden voldoet aan de vaardigheden voor het afzwemmen zwemt hij/zij gratis door tot het behalen van het zwemdiploma.

Lesmomenten

We geven Turbolessen op de volgende dagen:

maandag, woensdag, vrijdag of dinsdag, donderdag, zaterdag

Wanneer een leerling het TurboZwemlesprogramma tot het einde heeft gevolgd en voldoet aan de vaardigheidseisen voor het A-diploma zal hij/zij afzwemmen tijdens de laatste zwemles.

Kosten

U betaalt voor deelname aan de Turbolessen een vast bedrag. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag in 3 termijnen te betalen. Meer informatie over de tarieven voor turbolessen kunt u opvragen door een e-mail te sturen naar zwemles@spurd.nl of door op onderstaande knop te klikken.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd