Herstel Na Kanker

Herstel Na Kanker is een groepsles in warm water waar u met een kleine groep lotgenoten speciale zwem-, kracht- en ontspanningsoefeningen doet om uw conditie te verbeteren of op het gewenste niveau te behouden. Naast de oefeningen is er ruimte voor contact met lotgenoten om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Het programma Herstel Na Kanker sluit aan op Herstel & Balans van het Waterlandziekenhuis/Dijklander Ziekenhuis, maar is ook prima geschikt voor mensen die eerder zijn behandeld vanwege kanker.

U bent van harte welkom een keer mee te doen aan de les Herstel Na Kanker. U kunt dan ervaren of de groep en het programma u kunnen ondersteunen met het opbouwen en behouden van uw conditie. De oefeningen, maar ook het contact met lotgenoten kunnen u sterken in het omgaan met de nieuwe situatie.

Wanneer is er Herstel Na Kanker?

Deze les vindt plaats in het doelgroepenbad. Dit bad heeft een watertemperatuur van 32 graden Celsius. Dit zorgt voor een heerlijk verblijf in het water. Het doelgroepenbad is 1.10 tot 1.40 meter diep dus elke deelnemer kan de bodem onder zich voelen!

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd