Zeemeerminzwemmen

Zwemmen als een zeemeermin, wie wil dat niet? Bij ons is het mogelijk de vaardigheden van een zeemeermin/zeemeerman onder de knie te krijgen. Heb jij nog nooit met een zeemeerminnenstaart gezwommen? Dan kun je deelnemen aan de cursus van 6 weken.

Zeemeerminzwemmen is voor kinderen vanaf 6,5 jaar in het bezit van minimaal het A- en B-diploma. Een lesgroep telt maximaal veertien kinderen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen om deel te nemen aan de les.

Wanneer is er Zeemeerminzwemmen?

 

Zeemeerminzwemmen cursus

Zwemmen als een zeemeermin, wie wil dat niet? Tijdens een cursus van zes weken leren de deelnemers de vaardigheden van een zeemeermin/zeemeerman onder de knie te krijgen. De cursus wordt afgesloten met een feestelijk afzwemmoment waarbij de cursisten hun kunsten kunnen tonen aan het publiek!

Deze les vindt plaats in het recreatiebad. Dit bad heeft een watertemperatuur van 30 graden Celsius. Dit zorgt voor een heerlijk verblijf in het water. Het recreatiebad is 0.10 tot 1.20 meter diep dus elke deelnemer kan de bodem onder zich voelen!

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd