Zeemeerminzwemmen

Zwemmen als een zeemeermin, wie wil dat niet? Bij ons is het mogelijk de vaardigheden van een zeemeermin/zeemeerman onder de knie te krijgen. Heb jij nog nooit met een zeemeerminnenstaart gezwommen? Dan kun je deelnemen aan de cursus van 6 weken.

Heb jij de basisbeginselen van het zwemmen met een staart al onder de knie? Kijk dan of je kunt deelnemen aan de vervolgcursus met onderwaterscooter!

Zeemeerminzwemmen is voor kinderen vanaf 6,5 jaar in het bezit van minimaal het A- en B-diploma. Een lesgroep telt maximaal veertien kinderen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen om deel te nemen aan de les.

De lessen Zeemeerminzwemmen worden gegeven per cursus van 6 weken. U koopt in de webkassa alleen een ticket voor de eerste les van de reeks. Na aanschaf van dit ticket kunt u gedurende de hele cursus deelnemen.

Wanneer is er Zeemeerminzwemmen?

 

Zeemeerminzwemmen cursus

Zwemmen als een zeemeermin, wie wil dat niet? Tijdens een cursus van zes weken leren de deelnemers de vaardigheden van een zeemeermin/zeemeerman onder de knie te krijgen. De cursus wordt afgesloten met een feestelijk afzwemmoment waarbij de cursisten hun kunsten kunnen tonen aan het publiek!

Deze les vindt plaats in het recreatiebad. Dit bad heeft een watertemperatuur van 30 graden Celsius. Dit zorgt voor een heerlijk verblijf in het water. Het recreatiebad is 0.10 tot 1.20 meter diep dus elke deelnemer kan de bodem onder zich voelen!

Vervolgcursus ZeemeerminZwemmen

Heb jij de basisbeginselen van het zwemmen met de staart onder de knie en een echt zeemeermindiploma in je bezit? Dan begint het nu pas écht leuk te worden! Houd je vast …. de nieuwe vervolgcursus ZeemeerminZwemmen is mét onderwaterscooter het doelgroepenbad. Hiermee word je een Turbo-Zeemeermin. Dit wil je echt niet missen! Tijdens deze cursus van zes weken gaan wij intensiever met de staart aan de slag en zullen we jullie nieuwe Zeemeermin zwemkunsten aanleren.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd