Banenzwemmen Doelgroepenbad

Zelfstandig heen en weer zwemmen tussen de belijning. Op de uren voor banenzwemmen kan iedereen zich uitleven in het warme doelgroepenbad. Banenzwemmen is mogelijk voor vroege vogels én avondmensen. Neem een kijkje en kies een moment uit dat bij u past om even lekker te komen Banenzwemmen!

Banenzwemmen is een heerlijke, sportieve beleving! Voor een ieder is het heerlijk vertoeven en kun je aan de slag! Het bad is in drie banen verdeeld waardoor het voor elk niveau mogelijk is om te komen zwemmen. Speciaal voor vrouwen bestaat de mogelijkheid om uitsluitend met vrouwen te zwemmen tijdens Banenzwemmen Ladies Only.

Wanneer is er Banenzwemmen in het doelgroepenbad

De activiteit vindt plaats in het doelgroepenbad. Dit bad heeft een watertemperatuur van 32 graden Celsius. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen verblijf in het water. Het doelgroepenbad is 1.10 tot 1.40 meter diep dus elke deelnemer kan de bodem onder zich voelen maar het bad is tevens diep genoeg om heerlijk heen en weer te kunnen zwemmen!

Wil je liever Banenzwemmen in het sportbad? Dat kan ook! Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd