SWIMPRIDE

Tijdens de SWIMPRIDE op 14 oktober 2023 staat de avond staat volledig in het teken van samenzijn en ontmoeting. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan betere/grotere acceptatie van LHBTIQ+’ers in de sport. Tijdens de SWIMPRIDE zetten we ons extra in voor LHBTIQ+’ers, hun naasten en iedereen die zin heeft in een gezellige avond. Kom allemaal naar de SWIMPRIDE!

Een veilig zwemklimaat is, helaas, niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan betere/grotere acceptatie van LHBTIQ+’ers in de sport.
Daarom zetten we ons deze avond extra in voor LHBTIQ+’ers, hun naasten en iedereen die zin heeft in een gezellige avond. We zullen de avond ook invullen met uitdagende, sportieve en leuke workouts als: FloatFit, Paaldansen, FloatFit Yoga (Balance), AquaKickboksen en natuurlijk heerlijke muziek!

Uiteraard kun je ook gewoon lekker dobberen op roze opblaasflamingo’s, genietend van het feestje om je heen! Kom op tijd (19.00-19.15) voor een gezellige opening!

Koop voor 9 oktober tickets en ontvang vroegboekkorting. Dan betaalt u slechts € 7,50. Na deze datum kosten de tickets voor de SwimPride € 10,-

De avond is inclusief hapjes en (alcoholvrije) drankjes!
Wij zien je graag!

SWIMPRIDE

LHBTIQ+

Benieuwd naar meerdere LHBTIQ+ gerichte activiteiten, bekijk de pagina met het gehele overzicht.

  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."


    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”


    Jancor de Boer, directeur Spurd